Zöldségraguleves
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
0,30 | kg | zöldborsó** |
0,30 | kg | sárgarépa** |
0,20 | kg | petrezselyemgyökér** |
8,00 | g | só** |
3,00 | l | víz** |
0,25 | l | RAMA Cremefine Profi növényi zsírtartalmú főzőkrém** |
0,20 | kg | KNORR Zellerkrémleves hozzáadott só nélkül** |
0,06 | l | RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával** |
Elkészítés
A zöldségeket megtisztitjuk, daraboljuk és kevés RAMA Culinesse Profin megpároljuk.
Felengedjük a vizzel elkevert hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Zellerkrémleves alappal.
Gyakori kevergetés mellett a zöldségek megpuhulásáig főzzük.
Ízesítjük sóval, dúsítjuk RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel és készre forraljuk.
TIPP:
A levest elkészíthetjük hagyományos KNORR Zellerkrémlevessel is, de akkor só hozzáadása nem szükséges.
Forrás: Unilever Food Solutions.