2015. nov 12.

Zöldségraguleves

írta: KonyhásNéni
Zöldségraguleves

zoeldsgraguleves_0000x0000_0.jpg

Összetevők (10 adag)

Mennyiség Mérték Név
0,30 kg zöldborsó**
0,30 kg sárgarépa**
0,20 kg petrezselyemgyökér**
8,00 g só**
3,00 l víz**
0,25 l RAMA Cremefine Profi növényi zsírtartalmú főzőkrém** 
0,20 kg KNORR Zellerkrémleves hozzáadott só nélkül** 
0,06 l RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával** 

Elkészítés

A zöldségeket megtisztitjuk, daraboljuk és kevés RAMA Culinesse Profin megpároljuk.
Felengedjük a vizzel elkevert hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Zellerkrémleves alappal.
Gyakori kevergetés mellett a zöldségek megpuhulásáig főzzük.
Ízesítjük sóval, dúsítjuk RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel és készre forraljuk.
TIPP:
A levest elkészíthetjük hagyományos KNORR Zellerkrémlevessel is, de akkor só hozzáadása nem szükséges.

Forrás: Unilever Food Solutions.

Szólj hozzá

leves receptek