Sült halfilé kuszkusszal és zöldségekkel
Egyszerűen elkészíthető, egészséges és finom - ezúttal egy csodás tengeri halfiléből készült receptet ajánlunk.
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
1,50 | kg | Olasz zöldségkeverék (padlizsán, cukkini, burgonya, szines paprikák, vöröshagyma)** |
1,20 | kg | tengeri halfilé** |
0,60 | kg | kuszkusz** |
0,04 | l | napraforgóolaj** |
1,00 | g | só** |
0,06 | l | RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** |
15,00 | g | KNORR Aroma Mix Vajas - finom fűszeres fűszerkeverék zsiradékkal** |
9,00 | g | KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz** |
19,00 | g | DELIKÁT ételízesítő hozzáadott só és ízfokozó nélkül 3 kg** |
Sült halfilé kuszkusszal és zöldségekkel
A tengeri halszeleteket daraboljuk és fűszerezzük a KNORR Prémium Halfűszerrel.
A halszeleteket RAMA Combi Profival befújt sütőtepsire tesszük, majd a szeletek tetejét is befújva előmelegített sütőben kb. 180 °C fokon megsütjük.
A zöldségkeveréket forró olajon lepirítjuk, majd ízesítjük KNORR Vajas-finom fűszeres Aroma Mix-el.
A kuszkuszt hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL és sóval ízesített vízben megfőzzük.
Tálaláskor a halszeleteket a zöldséggel és a kuszkusszal együtt tálaljuk.
TIPP:
A halhoz kitűnő mártás készíthető a hozzáadott sót nem tartalmazóKNORR krémleves családból (Zeller, spárga vagy brokkoli).
Forrás: UnileverFoodsolutions