2016. ápr 27.

KERESSÜK ,,AZ ÉV LEGKREATÍVABB MENZA FOGÁSÁT!”

írta: KonyhásNéni
KERESSÜK ,,AZ ÉV LEGKREATÍVABB MENZA FOGÁSÁT!”

 palyazat_blog_1.jpg

A Konyhásnéni szeretné megtalálni azt a legkreatívabb menza fogást, ami nemcsak a 2014. évi közétkeztetési rendeletben foglaltaknak felel meg, hanem ezzel együtt ízletes, kreatív, ötletes, újszerű és a gyerekek üres tányérral jutalmazzák.

Pályázat közétkeztetésben dolgozó Élelmezésvezetők részére

A Konyhásnéni hisz a ,,párbeszédben” és a közétkeztetésében dolgozók tapasztalataiban. Számít meglátásaikra, javaslataikra, ötleteikre, ezért hirdeti meg Élelmezésvezetők részére pályázatát. Hisszük, hogy lehet olyan menza ételt készíteni, ami a rendelet előírásainak megfelelve közkedvelt és népszerű!

A legkreatívabb 5 ételt a Konyhásnéni választja ki, amire a Konyhásnéni blogon lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott étel elnyeri az ,,Év Legkreatívabb Menza Fogása  2016” címet. Kiírásunkra élelmezésvezetők pályázhatnak április 27 - június 5. között az oldal alján található linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével, az étel fotóval és a recepttel.

A pályázat feltételei:

  • Az elkészült étel összetételében és elkészítési módjában feleljen meg a közétkeztetési rendeletnek
  • Nagy mennyiségben is elkészíthető legyen
  • Ízletes és saját konyhán már kipróbált étel

A kreatív megoldások, újszerű alapanyagok, eljárások, konyhatechnológiák, ötletek, ,,gyerekbarát megoldások” alkalmazása a kiválasztásnál előnyt jelent!

Az 5 legkreatívabb étel közül a Konyhásnéni blog olvasói szavazzák meg a nyertest.

A “Legkreatívabb menza fogás” díj eredményhirdetésére 2016. június 14-én kerül sor, melyet a pályázó Élelmezésvezető vehet át.

A díj 1 db KITCHEN AID 5KSM150PSEES típusú konyhai robotgép, amely a nyertesnek további kreatív fogások elkészítéséhez nyújt segítséget.

A Konyhásnéni hiszi, hogy a rendeletnek való megfelelés és a kreativitás összekapcsolható!

Bizonyítsuk be együtt, ötletekre, kreativitásra fel!

A jelentkezési lap itt érhető el.

A játékszabályzat itt érhető el.

Szólj hozzá

élelmezésvezetőknek