2016. sze 15.

Zsiradékcsökkentési teszt akkreditált laborral

írta: KonyhásNéni
Zsiradékcsökkentési teszt akkreditált laborral

2016-09-15_18-17-11.jpg

A közétkeztetés megújítása már javában zajlik, melyben az Unilever Food Solutions jelentős szerepet vállal. A bundázott ételek a gyerekek kedvenceinek számítanak, de a bő zsírban való sütést a közétkeztetési rendelet korlátozza, továbbá korlátokat támaszt a zsiradékból származó energiabevitelre.A hagyományos módszerrel, bő zsiradékban sütéssel rengeteg felesleges kalóriát juttatunk a szervezetbe, emellett számos nemkívánatos hatása van.

Bizonyára már sokan találkoztak azzal a modern sütési technológiával, melynek során a Rama Combi Profi sütőzsiradékkal és a hozzá tartozó spray használatával egy modernebb ételkészítési eljárással továbbra is biztosíthatók a gyermekek kedvenc ételei. Használatával minimálisra csökkenthető a zsiradék felhasználás, csökken a bundázott étel által felvett zsiradék mennyisége és a sülési veszteség is alacsonyabb.

Egy független, akkreditált laboratóriummal* együttműködésben 2016. nyarán végeztünk egy tesztet, hogy megmutathassuk, milyen vitathatatlan előnyökkel jár  a Rama Combi Profi használata. Az eredmények önmagukért beszélnek:

2016-09-15_18-17-11.jpg

* A vizsgálatot 2016 júniusában végezte a független, akkreditált laborokat működtető WESSLING Hungary Kft.

Szólj hozzá

élelmezésvezetőknek