Konyhás néni blog

Összefogás a közétkeztetés megújításáért, az egészséges és finom ételekért.

2016. okt 20.

Sült csirkecomb hagymaraguval és parajos burgonyapürével

írta: KonyhásNéni
Sült csirkecomb hagymaraguval és parajos burgonyapürével

Ön készítette már a hagyományostól eltérő módon a burgonyapürét? Mi most parajjal dobtuk fel, kiváló köret a csirkecomb mellé!

Tovább Szólj hozzá

2016. okt 13.

A közétkeztetés szabályozásához két dolog igazán fontos

írta: KonyhásNéni
A közétkeztetés szabályozásához két dolog igazán fontos

Mégpedig a képzés és a tájékoztatás

Óriási volt az érdeklődés, zsúfolásig megtelt a 300 fős terem az élelmezésvezetők és dietetikusok számára szervezett ingyenes konferencián, melyet a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakmai támogatásával indított az Unilever Food Solutions. A cél továbbra is az:…

Tovább Szólj hozzá

élelmezésvezetőknek