Cukkinis-padlizsános kelkáposztaleves
Ebben a levesben a sokféle zöldség ízletes egységgé áll össze.Próbáljátok ki ti is!
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
0,18 | kg | padlizsán** |
0,18 | kg | cukkini** |
0,18 | kg | kelkáposzta** |
0,15 | kg | kaliforniai paprika, szines** |
0,10 | kg | vöröshagyma** |
2,00 | g | só** |
0,01 | kg | fokhagyma* |
2,50 | l | víz** |
19,00 | g | KNORR Csontleves alap - Sószegény** |
0,05 | l | RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával** |
15,00 | g | DELIKÁT ételízesítő hozzáadott só és ízfokozó nélkül 3 kg** |
Elkészítés
Felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd a kockára vágott zöldségeket.
Felengedjük 2,5 liter vízzel majd ízesítjük a sószegény KNORR Csontleves alappal, a hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL és sóval.
A levest a zöldségek megpuhulásáig főzzük.
A főzésnel vegyük figyelembe a különböző zöldségek eltérő főzési idejét!
A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
TIPP:
A fűszerezéshez használhatunk KNORR Primerbákat (bazsalikomos vagy kerti fűszeres) is.
Ízlés szerint tehetünk bele reszelt sajtot, zsemlekockát.
Forrás: UnileverFoodsolutions