2017. jún 16.

Kuszkusszal töltött csirkecomb salátával

írta: KonyhásNéni
Kuszkusszal töltött csirkecomb salátával

zoldseges_kuszkusz_csirkecomb_800x600.jpg

 Próbáljátok ki ti is ezt az ízletes töltött csirkecomb receptet! 

Összetevők (10 adag)

Mennyiség Mérték Név
1,10 kg csirkecomb**
0,30 kg kuszkusz**
0,09 kg tojás (60g/darab)**
0,05 kg KNORR Burgonyapehely 2KG** 
12,00 g KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék** 
0,04 l RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** 
0,70 kg Vegyes saláták**
0,30 kg paradicsom**
0,30 kg kaliforniai paprika, szines**
0,10 kg póréhagyma**
0,01 kg zellerlevél**
0,30 l víz**
25,00 ml ételecet 10%**
1,00 g só**
10,00 g DELIKÁT ételízesítő hozzáadott só és ízfokozó nélkül 3 kg** 

 

Elkészítés

A kuszkuszt kifőzzük majd összekeverjük a tojással, a KNORR burgonyapürével és az apróra vágott petrezselyemzölddel.
Az így kapott masszát az előkészített csirkecombok bőre alá töltjük.
A töltött csirkecombokat RAMA Combi Profival befújt tepsire tesszük, majd a tetejüket is befújva előmelegített sütőben megsütjük.
A hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL, sóval, ételecettel és vízzel salátalevet készítünk.
A saláta összetevőit megmossuk, daraboljuk.
Tálaláskor a csirkecombokat a salátalével leöntött salátával tálaljuk.


TIPP:
Ha szükséges a csirkecombokat tálaláshoz daraboljuk fel.
A salátához kínálhatunk tetszés szerint HELLMANN'S Salátadresszinget is.

Forrás: UnileverFoodsolutions

Szólj hozzá

csirke saláta receptek csirkecomb kuszkusz zöldségek töltött töltött csirkecomb Unilever Food Solutions