Sült csirkecombfilé erdei gombás mártással és orsó tésztával
Ismerje meg könnyen elkészíthető, finom és tartalmas csirke receptünket!
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
1,10 | kg | csirkecomb** |
0,60 | kg | erdei gomba mix, fagyasztott (laskagomba, shitake gomba, nemeko gomba)** |
0,05 | l | napraforgóolaj** |
0,02 | kg | petrezselyemzöld** |
0,01 | l | napraforgóolaj (tésztához)* |
2,00 | g | só** |
0,70 | kg | KNORR Collezione Italiana Fusili** |
0,60 | l | RAMA Cremefine Profi 15% növényi zsírtartalmú Főzőkrém** |
0,05 | l | RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** |
13,00 | g | KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék** |
Elkészítés
A csirkecombokat megmossuk, ha kell megtisztítjuk és daraboljuk.
A húsokat fűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek pác és fűszerkeverékkel.
A combokat RAMA Combi profival befújt tepsire helyezzük.
A tetejüket is lefújva előmelegített sütőben, kb. 160 °C fokon megsütjük a húsokat.
A kiolvasztott gomba keveréket ha szükséges apróra vágjuk majd forró olajon lepirítjuk.
A gombát megsózzuk és összeforraljuk a RAMA Cremefine profi főzőkrémmel és a finomra vágott petrezselyemzölddel.
Közben a KNORR Collezione Italiana Fussilit (orsótészta) előírás szerint kifőzzük vízben, leszűrjük és leolajozzuk.
A tésztával együtt forrón tálaljuk a gombamártással leöntött csirkecombot.
TIPP:
A gombamártást ízesíthetjük különböző KNORR Primerbákkal (fűszerek növényi oljaban).
Forrás: UnileverFoodsolutions