Paprikás hagymaleves
Ezúttal egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető hagymaleves receptet ajánlunk. Akár vacsorára is tökéletes!
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
0,70 | kg | vöröshagyma** |
0,40 | kg | kaliforniai paprika, szines** |
0,03 | kg | kristálycukor** |
0,80 | g | bors, őrölt** |
0,60 | g | szerecsendió, őrölt** |
3,00 | l | víz** |
7,00 | g | só** |
0,08 | kg | RAMA 75 % zsirtartalmú margarin** |
25,00 | g | DELIKÁT ételízesítő hozzáadott só és ízfokozó nélkül 3 kg** |
Elkészítés
A RAMA Margarint felhevítjük és cukrot karamellizálunk benne. Amikor kész, hozzáadjuk a megpucolt és vékony félkarikákra vágott vöröshagymát.
Rövid pirítás után a hagyma szépen megbarnul és felengedhetjük a megfelelő mennyiségű vízzel.
Ízesítjük hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL, őrölt borssal, szerecsendióval és sóval.
Beletesszük a vékony csíkokra vágott színes paprikákat és a levest készre forraljuk.
A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
TIPP:
A levest elkészíthetjük RAMA Cremefine profival dúsítva is.
Kínálhatunk hozzá különböző KNORR Zsemlekockákat.
Forrás: unileverfoodsolutions.hu