Halszeletek diós bundában vajas-finomfűszeres zöldségekkel
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
1,80 | kg | távol-keleti zöldség keverék** |
0,90 | kg | tengeri halfilé** |
0,22 | kg | zsemlemorzsa** |
0,10 | kg | tojás (60g/darab)** |
0,07 | kg | búzaliszt (főző, rétes)** |
0,08 | kg | dió** |
0,04 | kg | KNORR Aroma Mix Vajas - finom fűszeres fűszerkeverék zsiradékkal** |
0,04 | l | RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** |
10,00 | g | KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz** |
Elkészítés
A szeletelt halfiléket fűszerezzük KNORR Prémium Hal pác és fűszerkeverékkel.
Lisztbe, tojásba majd zsemlemorzsába kevert darált dióba forgatjuk.
A bepanírozott halszeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 200°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 7 perc alatt megsütjük.
A zöldségkeveréket tepsire helyezzük, összeforgatjuk KNORR Vajas-finomfűszeres Aroma mix-szel és sütőben átsütjük.
A halszeleteket a zöldségkörettel együtt forrón tálaljuk.
TIPP:
Dió helyett használhatunk másféle olajos magvakat is. A hal mellé kínálhatunk GLOBUS Majonézt is.
Forrás: Unilever Food Solutions.