2015. nov 25.

Halszeletek diós bundában vajas-finomfűszeres zöldségekkel

írta: KonyhásNéni
Halszeletek diós bundában vajas-finomfűszeres zöldségekkel

halszeletek_dis_bundban_vajas_finomfszeres_zoeldsgekkel_0000x0000_0.jpg

Összetevők (10 adag)

Mennyiség Mérték Név
1,80 kg távol-keleti zöldség keverék**
0,90 kg tengeri halfilé**
0,22 kg zsemlemorzsa**
0,10 kg tojás (60g/darab)**
0,07 kg búzaliszt (főző, rétes)**
0,08 kg dió**
0,04 kg KNORR Aroma Mix Vajas - finom fűszeres fűszerkeverék zsiradékkal** 
0,04 l RAMA Combi Profi növényi olaj tartalmú sütőzsiradék** 
10,00 g KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz** 

 

Elkészítés

A szeletelt halfiléket fűszerezzük KNORR Prémium Hal pác és fűszerkeverékkel.
Lisztbe, tojásba majd zsemlemorzsába kevert darált dióba forgatjuk.
A bepanírozott halszeleteket RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
A szeletek tetejét is lefújjuk, majd 200°C-ra előmelegített légkeveréses sütőben kb. 7 perc alatt megsütjük.
A zöldségkeveréket tepsire helyezzük, összeforgatjuk KNORR Vajas-finomfűszeres Aroma mix-szel és sütőben átsütjük.
A halszeleteket a zöldségkörettel együtt forrón tálaljuk.
TIPP:
Dió helyett használhatunk másféle olajos magvakat is. A hal mellé kínálhatunk GLOBUS Majonézt is.

Forrás: Unilever Food Solutions.

Szólj hozzá