2016. ápr 27.

Sonkás Carbonara penne tésztával

írta: KonyhásNéni
Sonkás Carbonara penne tésztával

sonks_carbonara_penne_tsztval_0000x0000_0.jpg

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető ebéd vagy vacsora, próbálja ki Ön is!

Összetevők (10 adag)

 

Mennyiség Mérték Név
0,07 kg vöröshagyma**
0,15 kg gépsonka**
0,90 l víz**
0,05 l RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával** 
0,20 l RAMA Cremefine Profi 15% növényi zsírtartalmú Főzőkrém** 
0,70 kg KNORR Collezione Italiana Penne*
0,18 kg KNORR Collezione Italiana Sauce Carbonara (Sonkás tésztaszósz alap)** 

 

Elkészítés

Felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a vöröshagymát, majd a csíkokra vágott sonkát.
Felöntjük vízben elkevert KNORR Collezione Italiana Sauce Carbonara (Sonkás tésztaszósz alap)- alappal.
Felforraljuk és legvégül hozzáadjuk a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet.
A külön kifőtt KNORR Collezione Italiana penne tésztával tálaljuk.
Tetejére reszelt sajtot szórhatunk.
TIPP:
Tehetünk bele különböző zöldségeket, friss vágott fűszernövényeket.

Forrás: Unilever Food Solutions

Szólj hozzá

receptek