Sonkás Carbonara penne tésztával
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető ebéd vagy vacsora, próbálja ki Ön is!
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
0,07 | kg | vöröshagyma** |
0,15 | kg | gépsonka** |
0,90 | l | víz** |
0,05 | l | RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával** |
0,20 | l | RAMA Cremefine Profi 15% növényi zsírtartalmú Főzőkrém** |
0,70 | kg | KNORR Collezione Italiana Penne* |
0,18 | kg | KNORR Collezione Italiana Sauce Carbonara (Sonkás tésztaszósz alap)** |
Elkészítés
Felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a vöröshagymát, majd a csíkokra vágott sonkát.
Felöntjük vízben elkevert KNORR Collezione Italiana Sauce Carbonara (Sonkás tésztaszósz alap)- alappal.
Felforraljuk és legvégül hozzáadjuk a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet.
A külön kifőtt KNORR Collezione Italiana penne tésztával tálaljuk.
Tetejére reszelt sajtot szórhatunk.
TIPP:
Tehetünk bele különböző zöldségeket, friss vágott fűszernövényeket.
Forrás: Unilever Food Solutions