Parajos spárgakrémleves ropogós kukoricapehellyel
Most egy igazi vitamindús, tavaszi finomságot ajánl a Konyhás Néni, próbáljátok ki ti is!
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
0,60 | kg | paraj, fagyasztott** |
0,01 | kg | fokhagyma, hámozott** |
2,50 | l | víz** |
0,05 | kg | kukoricapehely, classic** |
3,00 | g | só** |
0,16 | kg | KNORR Spárgakrémleves hozzáadott só nélkül** |
0,20 | l | RAMA Cremefine Profi 15% növényi zsírtartalmú Főzőkrém** |
0,04 | l | RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával** |
Elkészítés
A parajt kiolvasztjuk, lecsepegtetjük, átvágjuk.
A hámozott fokhagymát apróra vágjuk.
A parajt és a fokhagymát RAMA Culinesse Profin megpirítjuk.
Felengedjük a megfelelő mennyiségű vizzel elkevert, hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Spárgakrémleves alappal.
Gyakori kevergetés mellett felforraljuk.
Ízesítjük sóval, dúsítjuk RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel és készre főzzük.
A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell.
A kukoricapelyhet a forró levesre szórva tálaljuk.
TIPP:
Lehetőség szerint hozzáadott cukrot nem tartalmazó kukoricapelyhet használjunk.
A levesbe főzhetünk másfajta zöldségeket is, amelyekkel szinesebbé tehetjük.
Forrás: UnileverFoodsolutions