2016. jan 14.

Paradicsomos-zöldséges jérceragu barna rizzsel

írta: KonyhásNéni
Paradicsomos-zöldséges jérceragu barna rizzsel

paradicsomos_jerceragu_rizzsel_s.jpg

Összetevők (10 adag)

Mennyiség Mérték Név
0,80 kg csirkemell**
0,20 kg cukkini**
0,20 kg gomba, csiperke**
0,20 kg kaliforniai paprika, szines**
0,20 kg póréhagyma**
0,80 l víz**
0,04 l napraforgóolaj**
0,70 kg rizs, barna**
0,15 kg KNORR Bolognai mártás alap hozzáadott só nélkül** 
15,00 g KNORR Delikát Ételízesítő hozzáadott só nélkül 1kg** 

 

Elkészítés

A felhevített olajon a kockára vágott csirkemellet lepirítjuk.
Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és együtt pirítjuk a hússal.
A húsos zöldséges ragura öntjük a vízzel elkevert sómentes KNORR Paradicsomos tésztaszósz alapot Bolognaihoz és Milánóihoz, majd összeforraljuk.
A barna rizst hozzáadot sót nem tartalmazó KNORR Delikáttal ízesített vízben kifőzzük.
A paradicsomos csirkeragut a barna rizzsel tálaljuk.

Forrás: Unilever Food Solutions.

Szólj hozzá