Paradicsomos-zöldséges jérceragu barna rizzsel
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
---|---|---|
0,80 | kg | csirkemell** |
0,20 | kg | cukkini** |
0,20 | kg | gomba, csiperke** |
0,20 | kg | kaliforniai paprika, szines** |
0,20 | kg | póréhagyma** |
0,80 | l | víz** |
0,04 | l | napraforgóolaj** |
0,70 | kg | rizs, barna** |
0,15 | kg | KNORR Bolognai mártás alap hozzáadott só nélkül** |
15,00 | g | KNORR Delikát Ételízesítő hozzáadott só nélkül 1kg** |
Elkészítés
A felhevített olajon a kockára vágott csirkemellet lepirítjuk.
Hozzáadjuk a darabolt zöldségeket és együtt pirítjuk a hússal.
A húsos zöldséges ragura öntjük a vízzel elkevert sómentes KNORR Paradicsomos tésztaszósz alapot Bolognaihoz és Milánóihoz, majd összeforraljuk.
A barna rizst hozzáadot sót nem tartalmazó KNORR Delikáttal ízesített vízben kifőzzük.
A paradicsomos csirkeragut a barna rizzsel tálaljuk.
Forrás: Unilever Food Solutions.