Csőben sült halfilé burgonyával és zöldségekkel
Aki szereti a halat, így elkészítve egyenesen imádni fogja!
Összetevők (10 adag)
Mennyiség | Mérték | Név |
1,00 | kg | tengeri halfilé** |
1,00 | kg | burgonya** |
0,35 | kg | karfiol** |
0,35 | kg | brokkoli** |
0,35 | kg | sárgarépa** |
0,03 | l | napraforgóolaj** |
3,00 | g | só** |
0,90 | l | víz** |
10,00 | g | KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz** |
36,00 | g | KNORR Aroma Mix Vajas - finom fűszeres fűszerkeverék zsiradékkal** |
0,24 | kg | KNORR Sajtmártás alap hozzáadott só nélkül** |
Elkészítés
A tengeri halszeleteket daraboljuk és fűszerezzük a KNORR Prémium Halfűszerrel.
Olajjal kikent tepsibe rakjuk a halszeleteket egymás mellé.
A sómentes KNORR Sajtmártás alapot megfőzzük a vízzel és megsózzuk.
Amikor kész, ráöntjük a halszeletekre a sűrű mártást.
A halakat sütőben kb. 10 perc alatt 170 °C fokon megsütjük.
A megmosott zöldségeket és a burgonyát daraboljuk és kevés vízben megpároljuk.
A megpuhult, de még fogkemény zöldségeket serpenyőben átforgatjuk KNORR Vajas Finomfűszeres Aroma mix-el.
A zöldségeket a halszeletekkel együtt forrón tálaljuk.
TIPP:
"Csőben" süthetünk másféle húsokat is. Szezonjában használjunk a körethez újburgonyát.
Forrás: Unilever Food Solutions